Login
Odaberite kategoriju
i objavite projekt!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

Pitanja

Freelanceri

Registrovao/la sam se kao freelancer, ali nisam dobio/la konfirmacijski e-mail?

Ako niste primili konfirmacijski e-mail, provjerite da li ste slučajno unijeli pogrešnu e-mail adresu. Prilikom registracije potrebno je unijeti ispravnu e-mail adresu. Ako ste iz bilo kojeg razloga pogriješili, vratite se na stranicu za prijavu i ponovo registrirajte vaš račun sa ispravnom e-mail adresom. Pogledajte da li se e-mail našao u spam folderu. Ako nije, vaš e-mail nije ispravan ili je došlo do sistemske greške. U tom slučaju, odmah se javite našoj podršci kako bismo riješili problem u što kraćem roku.

Da li u svoj portfolio moram dodati samo one radove koji su rađeni preko Beecreative platforme?

U vaš portfolio automatski su dodani oni radovi sa kojima ste učestvovali na konkursima. Možete dodati vaše autorske radove koje ste kreirali i van platforme, u sljedećim formatima: .jpg, .png i .jpeg.

Da li na konkursima mora postojati pobjednik?

Na konkursima ne mora postojati pobjednik ukoliko nijedno rješenje nije odgovarajuće prema preferencijama klijenta. Učešćem na svakom od konkursa povećavate svoj portfolio, a samim time i šansu da se vaš rad svidi nekome od potencijalnih klijenata. 

Poslodavci

Mogu li direktno sarađivati sa freelancerima?

Ukoliko vam se svidi rad nekog od freelancera i željeli biste sarađivati sa tačno određenim freelancerom, možete mu se javiti koristeći opciju “Angažuj freelancera” koja se nalazi na profilu freelancera.

Moram li izabrati pobjednika na svom konkursu?

Na konkursima ne morate izabrati pobjednika ukoliko vam se nijedno rješenje ne sviđa.