Login
Pronađite eksperte
za bilo koji posao, online!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

Edukacija

Print Design – Za kreativne ljude koji vole štampane medije

ITAcademy
Cijena: 1395 € - 2000 €
Domena: Grafički dizajn

Opis programa

Nastava
online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
284 časova
Diplome i sertifikacija
Adobe Certified Expert:
Adobe InDesign
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator Adobe Acrobat
Adobe Certified Associate:
Visual Communication (Adobe Photoshop)
Print & Digital Media Publication (Adobe InDesign)
Graphic Design & Illustration (Adobe Illustrator)

Na Print & Graphic Design programu naučićete sve o dizajnu štampanog promotivnog materijala, plakata, bilborda, poslovne galanterije, ambalaže, zatim o dizajnu aplikacija za tekstil, pripremi za štampu, dizajnu korporativnog identiteta, prelomu knjiga i brošura, grafičkoj opremi za knjige. 

Na programu se obrađuju svi elementi za rad u programu Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat, i mnogi drugi danas popularni alati.

Kreirajte korporativni identitet firme

Pohađanjem ovog programa, osposobićete se da pravite sve ono što čini imidž jedne firme, tj. njen korporativni identitet (izrada logotipa, knjiga standarda, grafički dizajn, dizajn kompletnog promotivnog materijala, kao što su brošure, plakati, pamfleti, katalozi, flajeri). Naučićete kako se stvara, kreira i održava jedan brend.

Stvarajte stranice časopisa kao što su Vogue, National Geographic…

Na ovom programu upoznaćete detalje koji su vam potrebni da biste efikasno uredili stranice štampanih dokumenta, korišćenjem programa Adobe InDesign, najboljeg programa za prelom teksta. Ovo je program namijenjen, prije svega, za obradu i ubacivanje teksta, i za kombinaciju teksta sa grafičkim elementima.

Upoznaćete se sa uklapanjem teksta i slika u okviru stranice. Naučićete i da dizajnirate naslovne stranice magazina kao što su Cosmopolitan, Vogue, NIN, National Geographic

Dizajnirajte ambalažu

Ambalaža prodaje proizvod. Grafički dizajn odnosno oblikovanje ambalaže spada u najzahtevniji i najbitniji dio procesa dizajna ambalaže. Na ovom programu ovladaćete svim detaljima vezanim za dizajn ambalaže, bilo da je riječ o kartonskoj ili PVC ambalaži, prehrambenim ili drugim proizvodima široke potrošnje.

Kreirajte bilbord koji će svako uočiti i pamtiti

Sigurno ste u gradu primijetili zanimljive bilborde i najbolje od njih upamtili. Bilbordi su već decenijama poznati u svijetu kao kvalitetan i jako unosan vid reklamiranja. Postavljeni su na vidljivim pozicijama i velikog su formata. Ne možemo zamisliti velike gradove bez velikih bilborda. Postanite i Vi stručnjak za dizajn bilborda i obezbijedite dobro plaćen posao.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

U okviru školovanja na Print & Graphic Design programu besplatno dobijate i jedinstveni paket profesionalnih veština – Personal Development Program, koji će vam osigurati napredak u karijeri i izdvojiti vas kao lidera među stručnjacima u vašem poslu. Saznajte više o ovom obrazovnom programu i planu po kome se izvodi.

Kako izgledaju predavanja?

Nastava na ovom programu se odvija u e-Learning varijanti.

Predavanja odlikuje praktično rešavanje konkretnih zadataka. Dizajniranje naslovne stranice magazina, grafički dizajn, kreiranje korporativnog identiteta firme ili bilborda – sve što će se od vas tražiti u profesionalnom okruženju proći ćete kao redovni školski zadatak.

Obezbijedite sebi međunarodno priznate sertifikate

ITAcademy vam omogućava da polažete za prestižne međunarodno priznate sertifikate i diplome:

Adobe Certified Expert:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Acrobat

Adobe Certified Associate:

  • Visual Communication (Adobe Photoshop)
  • Print & Digital Media Publication (Adobe InDesign)
  • Graphic Design & Illustration (Adobe Illustrator)

Adobe sertifikat je jedan od najprestižnijih sertifikata iz oblasti dizajna i rada sa Adobe proizvodima. Više o ACE i ACA sertifikatima, kao i sistemu sertifikacije kompanije Adobe saznajte klikom na link na početku rečenice.

Takođe, nakon kompletiranja Print & Graphic Design programa na ITAcademy, možete dobiti i jedan od dva sertifikata:

  • Sertifikat ITAcademy o odslušanom Print & Graphic Design programu
  • ITAcademy Certified Print Designer sertifikat