Login
Pronađite eksperte
za bilo koji posao, online!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

Edukacija

Osnove UI/UX dizajna

HUBL
Cijena: 500 KM
Domena: UI/UX dizajn

Početak kursa: 23.mart 2021.

Termini održavanja: utorak i četvrtak 18 – 20 sati

Želiš da postaneš UI/UX dizajner, da radiš na super projektima, dizajniraš mobilne ili web aplikacije? Onda si na pravom mjestu!

Peti ciklus UI/UX edukacija kod HUBL-a počinje 23.3.2021. i prijave su otvorene!

Već smo pisali o tome šta je to UI/UX i zašto je ta tema toliko aktuelna danas, a takođe smo dijelili i neke zanimljive činjenice o ovoj temi, te u skladu sa novim trendovima prilagođavamo i naš kurikulum. Uveli smo više praktičnog rada, poboljšavamo mogućnosti za ostvarenje kontakta sa potencijalnim poslodavcima, a sve u cilju što veće angažmana zajednice u IT industriji.

OPIS KURSA:

Kurs ima za cilj da učesnicima obezbijedi potrebno znanje i vještine iz oblasti User Experience i User Interface dizajna koje polaznici mogu da primjene na svojim trenutnim i budućim dizajnerskim projektima i poduhvatima.

Prijavite se već sada, ispunjavanjem “Prijavi se” forme! Ubrzo nakon prijave bićete kontaktirani od strane našeg osoblja sa više detalja.

KOJI SU ZAHTJEVI?

  • Polaznicima nije potrebno programersko predznanje da bi uspješno pohađali i završili ovaj kurs.
  • Poželjno je poznavanje engleskog jezika, ali nije obavezno.

KURS JE NAMIJENJEN ZA:

  • Polaznike koji nemaju nikakvu vrstu predznanja iz IT oblasti, ali imaju osnovno poznavanje korištenja interneta i racunara te žele da se usmjere na dizajn.
  • Polaznicima koji imaju predznanje iz oblasti dizajna i arhitekture.
  • Polaznicima koji imaju poznavanje rada na softverskim sistemima i imaju želju da unaprijede svoje vještine iz oblasti UI i UX.

ŠTA DOBIJATE OD KURSA:

  • Razumijevanje korištenja adekvtnih alata i softvera za odgovarajuće procese rada u dizajnu web stranica ili web i mobilnih aplikacija.
  • Upoznavanje sa procesom rada i načinom razmišljanja od inicijalne analize projekta do detaljnog dizajna produkta.
  • Teoretsko i praktično razumijevanje svih elemenata UI dizajna, te primjena dobre prakse istih koje vam olakšavaju rad i diferenciraju vas od konkurencije.
  • Veliki broj praktičnih vjezbi koje će olakšati usvajanje stečenih znanja i vještina.
  • Edukativne materijale iz dva obuhvaćena modula, materijale za vježbu, sveske za bilješke, olovke, marker i post-it blokove.

SERTIFIKACIJA:

Svi polaznici će, nakon uspješno obavljene edukacije, dobiti za to pripadajuće sertifikate.

SPECIJALNA PONUDA:

HUBL, za razliku od ostalih pružalaca edukacija iz oblasti IT-ja ili iz bilo koje druge oblasti, se fokusira primarno na podsticanje zapošljavanja i izgradnju uspješnih karijera svojih polaznika. U skladu sa tim, ostvarili smo partnerstva sa najuspješnijim IT preduzećima iz Banja Luke i regije, te će polaznici imati priliku za ostvarenje direktnog kontakta sa potencijalnim poslodavcima i moći da pregovaraju o zaposlenju već nakon završetka edukacije obzirom da je kurikulum formiran tako da se polaznici osposobe za konkretan rad nakon završetka obuke.

Ako ti ovo sve zvuči interesantno, više informacija o programu edukacije i načinu prijave pogledaj na: https://hubl.biz/kursevi/osnove-ui-ux-dizajna/ gdje ujedno možeš ispuniti i veoma jednostavnu prijavu za navedenu edukaciju u sekciji “Prijavi se”.

Planirani termini predavanja su utorak i petak, od 18:00 do 20:00h.

Prvi čas održaćemo u prostorijama HUBL-a na adresi Jovana Dučića 25, II sprat (Banja Luka). Za ovaj prvi čas vam nije potrebno ništa osim dobre volje. HUBL će, kako je to i najavljeno, obezbijediti sav radni materijal i pobrinuti se da cijeli proces edukacije prođe što je bolje moguće te da naučite što više.

Vaš predavač na ovom kursu je Darko Bogojević Bukvić, više informacija o Darku možete vidjeti na njegovom LinkedIn profilu, a i upoznati ga lično na našem prvom okupljanju.

Lokacija: Naše kancelarije se nalaze u Čajevcu (Banja Luka), zgrada između Konzuma i EuroExpress-a. U prizemlju naše zgrade se nalazi Sim Impex (ulaz gleda na Konzum) a našim kancelarijama se pristupa sa druge strane (ulaz gleda na EuroExpress) i nalazimo se na II spratu.