Login
Pronađite eksperte
za bilo koji posao, online!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

#BeecreativeSpajaLica: Freelancerica Šaha i poduzetnica Enisa

Piše: admin Objavljeno: 07.09.2021., 17:37

Beecreative je platforma na kojoj se susreću freelanceri i vlasnici kompanija, kojima freelancari mogu pomoći pri obavljanju specifičnih poslova.

Šaha Isaković je zaposlenica jedne marketinške agencije, ali je i freelancer iz oblasti grafičkog dizajna. „Digitalni marketing je zanimljiv, ali moje interesovanje prema grafičkom dizajnu je nešto izraženije.“, navodi. Šaha Isaković se registrovala na https://beecreative.ba/ platformu te kreirala svoj portfolio. Njen bogat portfolio, profesionalnost i samoinicijativa doveli su je do prvog klijenta i uspješne saradnje.

Preview Šahinog profila na sekciji Beecreativci

Kako na jednoj strani imamo freelancere, na drugoj strani imamo vlasnike kompanija, kojima su potrebne specifične usluge, koje im mogu ponuditi freelanceri.

 Enisa Selmanović – Salkić
    Founder&CEO @Agencija Consultor

Tako se na www.beecreative.ba platformu registrovala i vlasnica kompanije „Consultor“. „Razlozi su prilično praktični – mi smo mali biznis i za sve što nije meritum onoga što radimo potpuno je logično angažovati freelancera. Na taj način napravimo saradnju sa nekim koji je jako dobar u svom poslu, fleksibilan je i rasterećen korporativnih okvira. Samim time, saradnja je efikasna, komunikacija brza i konkretna, a rezultati zaista izvrsni. Definitivno nam je angažman freelancera donio dodatnu vrijednost, posebno u segmentima koji nisu područje naše ekspertize: web dizajn, digitalni marketing, social media….Također, mislim da se mali biznisi i freelanceri trebaju međusobno podržavati i jačati odnose te pomagati jedni drugima u razvoju i rastu.”, navodi Enisa Selmanović – Salkić, direktorica kompanije “Consultor”.

Enisa Selmanović – Salkić je istakla kako je jedna ovakva platforma vrlo važna i korisna. “To je odličan način da se gradi mreža partnera i klijenata, da se predstavite poslovnoj zajednici na jedan brz način – doslovno, jednim potezom dolazite do hiljada ljudi. Ako je među njima samo jedan potencijalni klijent, onda to definitivno ima smisla.“

„Postavila sam oglas, za što mi je trebalo samo par minuta i ubrzo sam imala značajan broj prijava i ponuda. Jedna od prijavljenih kandidatkinja je preuzela inicijativu, odmah zakazala sastanak i na isti došla spremna i sa planom. Kao profesionalca, to me je zaista oduševilo i saradnja je dogovorena jako brzo. Tako je Consultor tim postao bogatiji za jedno odlično partnerstvo sa sjajnom Šahom Isaković, koja je izuzetno talentovana, odgovorna i ima radnu etiku kakva se ne sreće često.“, ispričala je Enisa.

Izgled Enisinog oglasa