Login
Pronađite eksperte
za bilo koji posao, online!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

Beecreative na Art marketu Vol.3!

Piše: admin Objavljeno: 16.08.2021., 16:44

Beecreative je ovog vikenda bio i offline živ. Predstavili smo mogućnosti naše platforme za poduzetnike/ce i freelancere/ice na trećem Art marketu Orea bazaara u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja.

Preko 50 poduzetnika/ca koji su prisutni na Orea bazaru izlagalo je svoje proizvode, a posjetioci su mogli da kupe proizvode, uživaju u muzici i osvježenju, upoznaju i lično brendove i poduzetnike/ce koje su do tada imali priliku vidjeti samo online, a za najmlađe su organizirane i edukativno-kreativne radionice.

Upravo jer je sam događaj bio sjecište kreativaca-poduzetnika/ca (kojima često trebaju usluge dizajna, fotografije i marketinga) i posjetilaca (među kojima su i kreativci-freelanceri koji nude te usluge), Beecreative je bio prisutan i predstavio mogućnosti i za jedne i za druge.

Kako smo iz razgovora sa poduzetnicima/ama saznali i još jednom potvrdili, mnogima treba unapređenje vizuelnog identiteta, a ne poznaju profesionalce koji bi im to mogli uraditi, stoga je Beecreative odličan način da naprave prvi korak ka unapređenju samog brendinga i prodaje.

Drago nam je što smo bili dio ove kreativne priče koja donosi dobrobit cijeloj zajednici: poduzetnicima, posjetiocima i najranjivijim skupinama. Skupljeno je preko 10.000 KM za Roditeljsku kuću udruženja Srce za djecu oboljelu od raka!


Ne čekajte! Registrirajte se kao pravno lice ili freelancer i otkrijte mogućnosti koje vas očekuju.

  • Prihvatam uslove korištenja platforme